Stavanger

Onkel Klaus´ venn

Bernt Posch er sønn av kokken og kjøkkensjefen Klaus. Nå har han selv startet restaurant i Hillevåg. Oppkalt etter hans far.

###

- Navnet måtte være enkelt og koselig. «Onkel Bernt» hadde blitt helt feil, sier han.

- Vi startet egentlig som et Catering- firma med «overtidsmat» som satsingsområde. Vinterhagen hadde vi tenkt som en røykeplass for ventende kunder, men nå har vi måttet møblere også den delen av bygget, sier Bernt.

«Onkel Klaus» åpnet i desember i fjor, og fra da av har kundene strømmet til.

- Det er selvfølgelig kjempegøy. Så nå skal vi gjøre det enda koseligere her, sier kokken med et smil om munnen.

Han forteller om planene sine for «Onkel Klaus». Fra mai av håper han at de vil ha fått skjenkebevilling. De vil få trubadurer til å underholde, og vil ha både vin- og temakvelder for å glede kundene. Og om det hadde vært opp til Bernt, så vil han gjerne bli i bydelen i mange år til.

Mer fra Dagsavisen