Mourinho utvist da Manchester United kastet bort nye poeng i Tyrkia

Manchester United er i poengnød i europaligaen etter tre strake uavgjort. Torsdag ble det 1-1 borte mot Fenerbahçe.

Nok en gang rotet Erik ten Hags lag bort en ledelse i turneringen. Det skjedde også mot Twente (1-1) og Porto (3-3).

Christian Eriksen fikset tidlig scoringen United var ute etter, men fire minutter etter pause headet Youssef En-Nesyri inn utligningen fra kloss hold.

Fenerbahçe ville ha straffe da Bright Osayi-Samuel gikk i bakken etter en duell med Manuel Ugarte. VAR ble ikke koblet på, og det var ikke hjemmelagets trener José Mourinho fornøyd med og pådro seg et rødt kort.

Portugiseren måtte se den siste halvtimen i Istanbul fra tribunen. Han var manager i Manchester United mellom 2016 og 2018.

På sin første kontring kom Uniteds ledermål etter et kvarter. Flere spillere var involvert foran Fenerbahçe-buret, og fra 13 meter banket Christian Eriksen ballen opp i hjørnet.

Før sesongstart ble dansken koblet bort fra Manchester United, men hittil i høst har han fått mye spilletid og vært blant de bedre på laget

Marcus Rashford var centimeter unna 2-0 få minutter etter Eriksens bidrag. Derfra og ut var det Fenerbahçe som kjørte resten av omgangen. Blant annet måtte André Onana gjøre en vill dobbeltredning.

Fra sidelinjen tok Mourinho seg til hodet og kunne knapt tro det han så.

Mot slutten forsvant gjestenes innbytter Antony ut på båre etter å ha pådratt seg en skade.

Bruno Fernandes ble utvist mot Porto i forrige runde. Torsdag valgte United-manager Erik ten Hag overraskende å starte med backen Noussair Mazraoui i tierrollen på midtbanen.

United står med kun tre poeng når fem kamper gjenstår av ligafasen i Uefas nest gjeveste europacup, mens Fenerbahçe har fem.

Søndag skal Manchester United ut i en kamp borte mot West Ham.